[English] - [Español] - [Français] - [Tiếng Việt]

Копирајте и налепите доњу поруку за све своје сљедбенике:

Prijavite se na svoj Webtalk!

1. Otvorite i pregledajte svoj profil. Dodajte malo više u svoj profil. MORATE imati barem pravo ime i svoju pravu fotografiju i kompletan profil da biste se kvalifikovali za status isplate zbog preporuka (affiliate) i da biste privukli one koje pozovete.
2. Pozovite, lično, direktno, najmanje 5 vaših bliskih članova porodice i prijatelja. Na njihovom telefonu ili kompjuteru, idite na svoj profil ili stranicu sa pozivnicom, ako se pridruže na vašoj stranici profila, oni će biti povezani i računati kao vaša preporuka.
Zamolite ih da urade ta dva koraka.
3. Pitajte prijatelja koji vas je pozvao ako vam je potrebno više informacija o Webtalk-u, i pogledajte http://www.webtalkpro.net/faq ako imate još pitanja.
4. Koristite Webtalk dnevno sa svojim prijateljima pratiocima i sa prijateljima sa kojima ste povezani (connections), to je najbolji način da shvatite kako funkcioniše.
5. Ponavljajte ove korake onoliko često koliko možete: Pratite one koje ste pozvali, kao i oni vas, da ih podsećate i pomažete im kroz ove korake. To je način, da vi, i oni, i oni koje pozovu, mogu zaraditi dosta novca.

Možete slobodno kopirati i nalepiti ovaj post na svoju vremensku liniju, pod uslovom da ništa ne menjate i uključite svih pet koraka ovde. Napred do uspeha!